Υπογράφηκε από το ΥΠΠΕΘ (Αρ.Πρωτ.171803/Δ2-13/10/2017) η άδεια για να παρακολουθήσουν το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΒ με θέμα «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση», τα στελέχη της Εκπαίδευσης, οι Υπεύθυνοι ΕΚΦΕ, οι Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας, ένας εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ04 από κάθε ΚΠΕ, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου, καθώς και τέσσερις (04) εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ04 ανά ΔΔΕ της χώρας.

Οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο θα επιλεγούν, εφόσον οι υποψήφιοι είναι περισσότεροι, με κλήρωση, η οποία θα διενεργηθεί στις Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Για το λόγο αυτό πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με την ΔΔΕ αρμοδιότητας του σχολείου τους.

Οι εκπαιδευτικοί-εισηγητές του συνεδρίου που επιθυμούν άδεια πρέπει να ενημερώσουν ηλεκτρονικά την γραμματεία της ΠΕΒ <grammateia@gmail.com> προκειμένου να κατατεθεί αίτημα ονομαστικής άδειας και για αυτούς.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η λήξη της προεγγραφής είναι στις 16 Νοεμβρίου.

[wpdevart_countdown text_for_day=”Ημέρες” text_for_hour=”Ώρες” text_for_minut=”Λεπτά”  text_for_second=”Δευτερόλεπτα” countdown_end_type=”date” end_date=”16-11-2017 23:59″ start_time=”1509662389″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ]Η δυνατότητα προεγγραφής έχει λήξει[/wpdevart_countdown]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *